SARUHANLI - 2016-2017 futbol sezonu altyapı liglerinden U-17´ler kategorisinde derbi niteliğindeki müsabakada gülen taraf Saruhanlı oldu.

Geçtiğimiz sezonun şampiyon takımlarının müsabakasında Saruhanlı Belediyespor güçlü Somaspor´u 6-2 gibi farklı bir skorla yenmesini bildi.
Maçın hemen başında Somaspor frikikten attığı güzel golle önce başlasa da Saruhanlı Belediyesporlu gençler takip takımı kendi sahalarına hapsederek mükemmel bir futbol ortaya koydular.

Takımın gollerini Serhat Coran 2, Resul Genç, Batuhan Doğrukıran, Mehmet Bilgin ve Doğukan Kavasoğlu kaydetti.

Karşılaşmanın ardında gazetecilere açıklama yapan Saruhanlı Belediyespor Direktörü Mutlu Çamlıyer, Saruhanlı Belediyespor olarak amaçlarının tüm kategorilerde gençleri spor yapması, kendilerini geliştirmesi ve geleceğin bunlarla Saruhanlı´nın geleceğini oluşturmak olduğunu söyledi.
Çamlıyer şöyle dedi; ?Çalışmalarımız Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı´nın önderliğinde hep bu doğrultuda. U-17 Ekibimiz de 5-6 oyuncumuz A takım kadromuzda. Bizim 2-3 sene içerisindeki pilot takımımız. Almış olduğumuz galibiyet önemli fakat gelecek ile ilgili planlarımız için çok çalışmamız gerekiyor.?



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 28.11.2016 15:32:06 0
Tarih: 28.11.2016 15:32 Güncelleme: 28.11.2016 15:32
Haberi Sesli Oku