Tarih: 06.04.2016 11:27

Saruhanlı Minikler Pınar CUP´a iyi başladı?

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Spor 2005 takımı her sene düzenlenen İzmir´in en büyük turnuvalarından olan Pınar Cup turnuvasına iyi başladı. 

Birçok profesyonel takım ile İzmir ve Manisa´dan takımın katıldığı turnuvaya ilgi çok büyük. Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray gibi büyük takımların oyuncu izleme komiteleri ile Altınordu, Manisaspor, Manisa Büyükşehir belediyespor, Akhisarspor, Göztepe ve Karşıyaka gibi profesyonel takımların ekipleri oyuncu izleme komitelerinin gözü bu turnuvada. 

Turnuvanın ilk maçında Saruhanlı Belediyespor 2005 grubu Kadir Yeriç 2 ve Salih 2 golü ile Gölmarmaraspor´u 4-3 yenmesini bildi.

Saruhanlı Belediyespor´un Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Recep Türen in öğrencileri Pınar CUP turnuvasında çok iddialı. Hedef gruptan çıkıp tüm dikkatleri Saruhanlı Belediye Spor un üzerine çekmek.? Dedi. 

Saruhanlı Belediye spor olarak bu tip turnuvaları çok önemsediklerini ifade eden Çamlıyer, şöyle devam etti: ?çocuklarımızın değişik ortamlarda maç yapması farklı takımlardaki çocuklarda kaynaşması ve profesyonel takımların dikkatini çekmesi bizim için çok önemli. Bu anlamda böyle büyük turnuvaların Manisa´mızda da yapılmasını çocuklarımızın daha sosyal olmaları daha çok maç yapmalarını ve farklı takımlardaki çocuklarla arkadaşlık kurmalarını istiyoruz. Tek bir Amacımız var Saruhanlımızın çocuklarını spor yaptırmak, spor kültürü olan bir nesil yetiştirmek ve onları istedikleri güzel yerlerde görmek.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —