Tarih: 23.07.2019 16:33

Saruhanlı Mezarlıklarında Bayram Hazırlığı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi de tüm mezarlıkların yabani ot temizliği ile bakım onarımlarına hız verdi. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesinde merkez ve mahalle mezarlıklarının bakım ve temizliği yapıldı.

İl Genelindeki mezarlıklarda Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmaları için adeta seferberlik ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarına Saruhanlı ilçe mezarlıklarıyla devam etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren

Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cevdet Üstündağ, ?Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´ün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın bayram öncesi ve sonrası kabir ziyaretlerini huzur ve güven içinde yapabilmesi maksadıyla Saruhanlı ilçemizde Temmuz ayı başından itibaren  Apak Mahalle Mezarlığı, Hacımusa Mahalle Mezarlığı, Gözlet Mahalle Mezarlığı, Çullugörece Mahalle Mezarlığı, Büyükbelen Mahalle Mezarlığı, Develi Mahalle Mezarlığı, İshakçelebi Mahalle Mezarlığı, İshakçelebi Mahallesi Eski Mezarlığı, Kumkuyucak Mahalle Mezarlığı, Lütfiye Mahalle Mezarlığı, Sarıçam Mahalle Mezarlığı, Gökçeköy Mahalle Mezarlıkları, Azimli Mahalle Mezarlığı, Yılmaz Mahalle Mezarlığı, Mütevelli Mahalle Mezarlığının temizliği ve bakımı yapılmıştır. Bundan sonraki hedefimiz kalan tüm mezarlıklarımızın temizliğinin tamamlanması olup; bunun için tüm imkanlar seferber edilmiştir? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —