SARUHANLI - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Gürhan Koçi, Saruhanlı´daki MASKİ hizmet binasını ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki çalışanların daha etkin olarak görev yapması için sahaya çıkarak incelemelerde bulunuyor. Bu kapsamda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Gürhan Koçi, Saruhanlı´da yapılan ziyarette Büyükşehir Koordinatörü Erdinç Karaköse ve MASKİ Sorumlusu Fikri Sırmalılar ile görüştü. Arslan, çalışanların mesai saatlerine uyması, işe giriş ve çıkışlarda kart basmalarının önemini anlattı. Koçi ise Saruhanlı´da hizmet veren araçların daha verimli bir şekilde kullanılması için MASKİ Sorumlusu Fikri Sırmalılar´a bilgi verdi. 

Saruhanlı MASKİ´ye yeni hizmet binası geliyor

MASKİ Daire Başkanları, kısa bir süre sonra kullanılmaya başlanacak olan MASKİ hizmet binasını da gezdi. Burada bina hakkında bilgi alan Arslan ve Koçi, yeni binanın Saruhanlı´ya hayırlı olmasını diledi. MASKİ´nin ilçedeki çalışmaları hakkında vatandaşlarla da sohbet eden MASKİ yetkilileri, Saruhanlı halkının sunulan hizmetlerden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ettiler.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 29.07.2016 14:41:47 872 0

Tarih: 29.07.2016 14:41
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00