Tarih: 10.03.2016 10:06

Saruhanlı Ligin Son Maçını Galibiyetle Bitirdi...

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - 2015-2016 Manisa Süper Amatör Liginde mücadele eden Saruhanlı Belediyespor deplasmanda Murat Germenspor´u 4-3 yenerek ligi üçüncülükle bitirdi.

Şampiyonluk parolası ile başlayıp ligin son haftalarına kadar başa baş geçen lig mücadelesinde son haftalardaki hakem hataları ile kaybedilen puanlar ile play of şansını kaybeden Saruhanlı ligin küme düşme potasındaki Murat Germenspor Şerif, Serkan, Emre ve Murat Eydemiş´in golleri ile galip geldi.

Saruhanlı Belediyespor Direktörü Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başından bugüne kadar büyük emek veren başta sporcuları, teknik ekip ve yönetim kuruluna teşekkür ettiğini söyledi.

Ligin son haftalarında şanssız kaybettikleri puanlar ile play of şansını kaybettikleri ifade eden Çamlıyer, ?Saruhanlı Belediye Spor olarak sadece A takım bazında değil tüm kategorilerde tüm branşlarda örnek olan bir takımız. Çalışmalarımızı aralıksız devam edeceğiz ve başta futbol olmak üzere tüm kategorilerde Saruhanlımızın adını daha iyi yerlere taşıyacağız.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —