SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen ve Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz´ın onayı sonrası başlatılan ?Temizliğe Davet Var Projesi? hizmet vermeye devam ediyor.

Vatandaşlara evde bakım hizmeti verilmesi projesi kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 50 vatandaşa kendi evlerinde, vakıf tarafından istihdam edilen kişilerce ev temizliği, çamaşır yıkama, ütü, bulaşık temizliği ve diğer ihtiyaçların karşılanması alanında hizmet veriliyor. Ayrıca evinde çamaşır makinesi ve ütüsü olmayan ailelerin kıyafetleri İlçe merkezinde kurulan temizlik atölyesine getirerek burada yıkanıp ütülendikten sonra vatandaşların evlerine teslim ediliyor.

Projenin bölgede ilk defa Saruhanlı´da başladığı ve proje kapsamında şu an 4 personelle evlerde temizliğin yapıldığına dikkat çeken Kaymakam Kanyılmaz, ?Projeye göre, temizlik görevlileri, evin her yerini baştan sonuna kadar temizliyor. Elli ailenin faydalandığı projede bugüne kadar 50 ev temizlendi.? Dedi.

Yaklaşık 9 ay önce başlatılan yaşlı hasta ve engelli vatandaşlara evde bakım hizmeti projesinin devam edeceğini belirten Kaymakam Kanyılmaz şunları kaydetti; ?SYDV´nin özverili çalışmalarıyla bir takım projeler ürettik. Bunlardan bir tanesi de SYDV tarafından yürütülen yaşlı engelli ve hasta vatandaşlara evde bakım hizmeti verilmesi projesidir. Bu kapsamda bizim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız 50 vatandaşa kendi evlerinde yine vakfımız tarafından istihdam edilen kişilerce ev temizliği, çamaşır yıkama, ütü, bulaşık temizliği ve diğer ihtiyaçların karşılanması anlamında hizmet verilmekte. Öyle zannediyorum ki, çok yerinde bir hizmet oldu. Çünkü bu anlamda evlerinde bu hizmete ihtiyacı olan yaşlılarımız, dul kadınlarımız, engellilerimiz, hastalarımız için çok faydalı bir hizmettir. İnşallah bundan sonrada bu hizmetler, vakfımız tarafından yürütülmeye devam edecek. Bu projemiz, bir yıllık bir süreyi kapsıyor ama projenin bitimine az bir süre kala yeniden biz projeyi yenileyip uzatılmasını sağlayacağız.? dedi.



kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

7 yaşındaki Yüsra’nın acı vedası...Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı…

Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Son Dakika... Kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Oğlunun kurduğu pusuda eşini kaybeden babayı sıkışan kartuş kurtarmış

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Semiha ölüme itilmiş! Uçurumdan düşen kadının ölümü kaza değil, cinayet çıktı

Komiserin sır ölümü ailesini perişan etti

Kan donduran olay! 7 aylık hamile eşine kurşun yağdırdı

Cinayet: 1 ölü, 2 yaralı!

Eşi ve 5 çocuğu ölmüştü! Aracı kanala sürdüğü gerekçesiyle sanık için istenen ceza belli oldu

Taksiye aldığı müşterisi tarafından 20 yerinden bıçaklanıp gasp edildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 12.07.2016 18:30:33 406 0

Tarih: 12.07.2016 18:30

Haberi Sesli Oku