SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının ortak yürüttüğü eğitim projesi kapsamında Saruhanlı ilçesinde görev yapan itfaiye personellerine yüksekte çalışma eğitimi verildi.

Yüksekte çalışmalarda ortaya çıkan riskler ve bu risklere karsı alınması gereken iş güvenliği önlemleri hakkında bilgi vermek, konu hakkındaki yasal gereklilikleri ve genel tehlikeleri aktarmak, toplu koruma ve kişisel koruyucu önlemleri belirlemek, yüksekte güvenli çalışma donanımlarının düzenli kontrol ve bakımları ile ilgili bilgi vermek, tam vücut kemer sistemleri veya benzeri güvenlik sistemlerinin kullanılması, bariyerleme ve işaretleme teknikleri, düğüm ve makara sistemleri, güvenlik ağları, dış cephe asansörleri, sepet vinçler ve merdiven kullanımı gibi teknik konular hakkında bilgi vermek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye personellerine yüksekte çalışma eğitimleri veriliyor.

Bu kapsamda Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı´nın işbirliğiyle Saruhanlı´daki itfaiye personellerine ?Yüksekte Çalışma Eğitimi´ verildi.

Eğitime, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Müdürü Aybars Özbilgin katıldı.

Teorik ve uygulamalı eğitimleri alan personeller, yüksekte çalışma standartlarını öğrendi. Eğitimlerin, diğer ilçelerde de devam edeceği belirtildi.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 16.12.2017 18:08:01 854 0

Tarih: 16.12.2017 18:08
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00