Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Müdürler Kurulu Toplandı

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Müdürler Kurulu Toplandı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Toplantısı Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık başkanlığında, Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

SARUHANLI - 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Toplantısı Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık başkanlığında, Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla yapıldı. 

Saruhanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans Salonun da gerçekleşen toplantıya okul müdürleri katıldı. 

Toplantıda, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunularak, İlçemizde kaliteli bir eğitim ortamı oluşturulması ve verilen hizmetlerden öğrencilerin en iyi şekilde yararlanması için gerekli faaliyetler değerlendirildi.

Toplantıda DYK Destekleme ve Yetiştirme Kursları pansiyonlar, belirli gün ve haftalar, bilim fuarları ve okulların bünyelerinde düzenleyecekleri sosyal ve kültürel etkinliklerin katılım ve yürütülmesi değerlendirildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yöneticiler olarak iletişimin en üstten en alta kadar sağlıklı bir şekilde sağlanması gerektiğini vurgulayarak, elde edilen başarıların devamının sağlanması gerektiğini vurguladı.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor