SARUHANLI - Saruhanlı´da 200 esnaf ve 100 yüz vatandaşın desteği ile bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı.

Saruhanlı esnafları tarafından oluşturulan tertip komitesinin organize edilen iftar yemeğine Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, Emniyet Müdür Vekili Barış Bora Şenyurt, İlçe Müftüsü Muhammed Koçak, Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer, protokolün diğer üyeleri ve Saruhanlı halkından yüzlerce kişi katıldı.

Trafiğe kapatılan cadde üzerinde kurulan masalarda gerçekleşen yemeğe aileler de büyük ilgi gösterdi. Kadın ve çocukların da yer aldığı program her kesinden vatandaş katıldı.

Hükümet caddesi üzerinde düzenlenen İftar programı Kur-an´ı Kerim ve ilahiler okunmasıyla başladı. Ezanın Okunmasıyla, vatandaşlar iftarını açtı.

İlçe Müftüsü Muhammed Koçak burada yaptığı konuşmada, ?Duanın ve yardımlaşmanın önemini vurgu yaparak, ?Bu tür etkinlikler Türk milleti olarak bizleri birlik, beraberlik ve kaynaşmamıza vesile olmaktadır. Umarım bu programda amacına ulaşmıştır. Emeği geçen herkesi kutlar ve teşekkür ederim.? Dedi.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ise, programın sonunda kardelen gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada; Bir masa etrafında her yaştan vatandaşımızla buluşmak Ramazan ayının maneviyatını yaşamak bizim için çok değerlidir. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen iftar programını düzenleyen başta tertip komitesi olmak üzere katkı sağlayan ve emeği geçen herkesi Saruhanlı halkımız adına teşekkür ediyorum.? dedi.



Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 17.06.2016 11:52:56 944 0
Tarih: 17.06.2016 11:52 Güncelleme: 17.06.2016 11:52
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri