Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´nin Olağan Genel Kurul toplantısı Saruhanlı Yılmaz Düğün Salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığını Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez yaptı.

Genel kurul toplantısına, Ak Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Belediye Başkan Vekili Eşref Doğrukıran, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, çevre ilçelerden gelen oda başkanları, siyasi parti üyeleri ile ortaklar katıldı.

Genel Kurulda konuşan Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Bilgiç; ? Kooperatifin ekonomik yapısının oldukça güçlü durumda olduğunu, Kurum olarak esnafa ucuz ve hızlı kredi vererek destek olmaya çalıştıklarını ancak esnafın sıkıntıları bununla bitmediğini söyledi.

Bilgiç: ?Kredi isteyen kişinin kendisi veya kefilleri ile ilgili sicil kaydında sıkıntı yoksa en hızlı şekilde kredisi verilmektedir. Ortaklık şartlarını taşıyan teminatını yerine getiren, oda sicil ve vergi kaydı olan tüm esnaf ve sanatkârlar bize ortak olabilmektedir. Düşük faizli bu kredileri mümkün olduğunca tabana yaymak, yani daha fazla esnaf ve sanatkârları faydalandırmak olacaktır. Ancak şunu söylememiz lazım, taksit ödemelerinizi aksatma yapmadan yani takibe düşmeden ödemelerinizi yapmanız hepimizin menfaatine olacağı kesindir. Zira biraz önce bahsettiğim gibi kooperatiflerin kredi limitleri onların takip oranları ile nakit ve likit varlıkları baz alınarak değerlendirilmektedir. Olağan genel kurulumuza katılan değerli katılımcılara teşekkür eder, yapılan genel kurulun hayırlar getirmesini dilerim. ?dedi.

Genel Kurul, divan başkanlığı tarafından gündem maddeleri ve denetim ile yönetim kurulu raporlarının okunması ile ortaklara sunularak oy birliği ile karara bağlandı.



Motosiklet iş yerine girdi, kask hayat kurtardı

Manisa’da zehir tacirlerine geçit yok: 64 kök kenevir, 335 gram esrar ele geçirildi

Akhisar'da patlayan lastik faciaya yol açtı: 1 ölü, 3 yaralı

Dört Eylül İlkokulu’nda eğitim yılı Yeşil Vatan temasıyla açıldı

Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.02.2017 16:52:58 1097 0

Tarih: 07.02.2017 16:52 Güncelleme: 07.02.2017 16:52
Haberi Sesli Oku
8.09.2025 17:26:00