SARUHANLI - Saruhanlı Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Uysal ve yönetimi Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörlüğü Müdürlüğüne atanan Ali Aybars Özbilgin´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete, Saruhanlı Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Uysal ve dernek yönetimi katıldı.

Saruhanlı Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Uysal ziyarette yaptığı açıklamada, ?Manisa Büyükşehir Saruhanlı Koordinatörlüğüne görevine yeni başlayan Aybars beyi hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bizleri hoş karşıladı. Bedensel engelliler derneği olarak sorunlarımızı ilettik.  Özbilgin´de en kısa zamanda sorunlarımıza çözüm bulacaklarını dile getirdi.? Dedi. 

Saruhanlı Koordinatörlüğü Müdürü Ali Aybars Özbilgin ise engelli vatandaşların yaşadığı problemlerin, toplum olarak ortak çaba gerektiren konular olduğuna dikkat çekti.

Toplum içerisinde önemli bir kesimi oluşturan engellilerin eğitilmeleri, sosyal ve iktisadi yaşama katılımları için yerel yönetimler olarak üzerlerine düşen görevi, imkânlar dâhilinde gerçekleştirdiklerini belirten Özbilgin, şöyle dedi; ?Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin bireysel sorunları değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren, toplum olarak hepimizin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Sosyal hayatta engellilere sağlanan olanak ve kolaylıkların, devletimiz tarafından daha fazla ve genişletilmiş olarak hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bu durum aynı zamanda toplumun gelişmişlik ölçütü olmakla birlikte; insana verilen değerin de belirgin bir yansımasıdır. Bu noktada özellikle Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Cengiz Ergün il genelinde engellilerimize yönelik ciddi adımlar atmaktadır. Onların her türlü haklardan faydalanabilmesi ve topluma kazandırılması için çalışmalar içerisindedir. Büyükşehir Belediyemiz engelli kardeşlerimiz için farkındalığı artırmak, onların kendilerini sosyal yaşamın bir parçası olarak görmelerini sağlamak amacıyla projeler üretiyor.?

Özbilgin, Saruhanlı Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Uysal´ı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür ettiğini söyledi.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 21.11.2017 16:43:23 714 0

Tarih: 21.11.2017 16:43

Haberi Sesli Oku