Son Dakika

SARUHANLI - Diyanet Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliği Saruhanlı Müftülüğünde görevli Kuran Kursu öğretmenlerine yemek verdi. 

Saruhanlı Belediyesi Sosyal tesislerinde ki Cafe Sultaniye´de verilen Yemeğe, Saruhanlı İlçe Müftüsü Muhammed Koçak, Saruhanlı Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Nuh Okal ve Kuran Kursu öğretmenleri katıldı. 

Saruhanlı Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Nuh Okal Yemeğin sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Toplumu inşa etme, yarınlara hazırlama konusunda en yetkili adres olan öğretmenlerimizin özel gününü kutlarken, yarınların nesillerini şekillendirme konusunda son derece hassas olan, Türkiye´nin en ücra yerlerine giderek peygamber mesleğini ifa etmeye çalışan öğretmenlerimizin sosyal, ekonomik ve demokratik özgürlükler noktasında da daha iyisine layık olduklarını unutmamalıyız. Biz öğreten konumunda olan bütün öğreticilerin bu kutsal davanın bir hadimi olduğunu bilerek çalışıyoruz. Bu münasebetle Kur´an Kursu öğretmenlerimizin öğretici olarak değil, öğretmen olarak ifade edilmesini, Kur´an´ın ilk emri olan ?oku? çağrısını en yetkili ağızdan verenlerin Kur´an Kursu öğretmenlerimiz olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

24 Kasım günü ülkemizde 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu günün amacı dünyanın en özel ve anlamlı mesleklerinden birinin mensuplarına yılda bir kez bile olsa vefa borcumuzu ödemek, kendi günlerinde daha çok dikkate alınacağı düşüncesiyle sorunlarını dile getirmekteyiz. Bu sebeple bütün öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyoruz.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 27.11.2015 16:44:28 738 0
Tarih: 27.11.2015 16:44 Güncelleme: 27.11.2015 16:44
Haberi Sesli Oku