Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Saruhanlı Devlet Hastanesi Doktorları Medya TV´de

Saruhanlı Devlet Hastanesi Doktorları Medya TV´de

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Baştabibi Uzman Dr. Habil Yücel Saruhanlı Halkının yağlık konusunda bilinçlendirilmesi ve Hastanenin tanıtımı amacıyla, Saruhanlı Devlet Hastanesinde görev yapan doktorların Manisa Medya TV´de yayınlana

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Baştabibi Uzman Dr. Habil Yücel Saruhanlı Halkının yağlık konusunda bilinçlendirilmesi ve Hastanenin tanıtımı amacıyla, Saruhanlı Devlet Hastanesinde görev yapan doktorların Manisa Medya TV´de yayınlanan ?Medya Sağlık? programına konuk olarak kendi branşlarında sunum yapacaklarını söyledi.   

Amaçlarının Hastanede hangi branşlarda hizmet verildiğini ve hastanenin tanıtımını yapmak olduğunu ifade eden Dr. Yücel, ?Hastane doktorlarımızdan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Çetin bey 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 17.30´da Manisa Medya TV´de yayınlanan "Medya Sağlık" programında canlı yayına konuk olarak ortopedi hakkında Manisa halkını bilgiler verdi. Doktorlarımızın bilgilendirme çalışmaları ilerleyen programlarda sürecek dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor