Saruhanlı Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında gerçekleştirilen seçimde Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Heyeti üyeleri belirlenmesinin ardından Meclis üyeleri yönetim kurulunu oluşturdu.

SARUHANLI - Hasan Nalçakan’ın Başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; Mehmet Çilli, İsmail Kocacenk, Hasan Aydın ve Mümin Tünalp yer aldı.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Büyükşehir statüsü kapsamında mahalleye dönüşen köy ve beldelerde ki Çiftçi Malları Koruma başkanlıklarının mahallelerin tamamının kendilerine geçtiğini ancak koruma birliklerinin bulunduğu yerleşim yerlerinde şimdilik aynı sistem devam edeceğini belirten Saruhanlı Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hasan Nalçakan, koruma hizmetlerinin ileriki süreçte merkezden yürütüleceğini bildirdi.

Hayvancılığın “kapalı sistem” altına alınmasının arazi sahiplerine ve kendilerine rahat bir nefes aldıracağını anımsatan Başkan Nalçakan,  “açık alanda otlatılan hayvanlar ne kadar korunsa da mutlaka ekili alanlara zarar veriyor. Onun için kapalı sisteme geçilmesi durumunda Koruma Birliği olarak bizim işimiz kolaylaşacak. Çiftçimizde rahat nefes alacak.” Dedi.

Nalçakan, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın Bütçesini oluşturup, sistemi geliştirerek korumayı mecburi hale getirildiklerinde çiftçiye en iyi hizmeti vereceklerini söyledi. 



10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

Manisa FK düşme potasına girdi

Tarımın kalbi 4 gün boyunca Manisa'da attı

Basketbol Süper Ligi: Glint Manisa Basket: 82 - Trabzonspor: 93

Manyetik titreşimlerle, bağımlılığa karşı 'Sil baştan tedavi'

Süt toplama merkezine giden kadın kullandığı traktörün altında kaldı

Motosiklet kazası: 1 ölü

Eski başkan araç kullanırken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

TDED Manisa Şubesi Türkiye Birincisi Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.05.2014 19:20:29 1854 0
Tarih: 19.05.2014 19:20 Güncelleme: 19.05.2014 19:20
Haberi Sesli Oku