Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Saruhanlı Belediyespor'un Şampiyonluğu

Saruhanlı Belediyespor'un Şampiyonluğu

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyespor 19 yaş altı takımının Manisa düzenlenen U-19 futbol turnuvasında şampiyon olarak kazandığı kupa, Kulüp Başkanı Recep Çımat'a hediye edildi.

SBS’NİN ŞAMPİYONLUĞU

 

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyespor 19 yaş altı takımının Manisa düzenlenen U-19 futbol turnuvasında şampiyon olarak kazandığı kupa, Kulüp Başkanı Recep Çımat’a hediye edildi.

 

Saruhanlı Belediyesinde düzenlenen törende, takım antrenörü Mutlu Çamlıyer, şampiyonluk kupasını Kulüp Başkan’ı Çımat’a takdim etti. Buradaki törene Kulüp Yöneticileri Mustafa Bacaklılar ile Ercan Bilgiç de katıldı.

 

Başkan Çımat, törende yaptığı konuşmada 19 yaş altı takımlar arasında Manisa’dan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan 3 takımdan biri olduklarını kaydetti.

 

Türkiye şampiyonasında da iddialı olduklarını ifade eden Çımat, maçlarda görev alan tüm oyuncuları kutladığını ve gelecek karşılaşmalarda başarılar dilediğini dile getirdi.

 

Saruhanlı beldiyespor’un şampiyon olduğu kümede Soma belediyespor, Soma Sotes, Kırkağaç Acar İdman Yurdu, Akhisar Yıldırımspor ve Mütevelli Belediyespor takımları yer aldı.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor