Saruhanlı Belediyespor Taekwondo da İddialı
SARUHANLI - Saruhanlı Belediyespor Taekwondo kursuna katılan 45 sporcu, 4 aylık eğitimin ardından düzenlenen kuşak terfi sınavını başarıyla tamamladı.

Saruhanlı Belediyespor Taekwondo Takımı´nın 2017 yılı Ocak dönemi Kuşak Terfi sınavı Saruhanlı Belediyesine ait kapalı spor salonunda yapıldı.

Taekwondo Milli Takım Antrenörü Süleyman Başar´ın gözetiminde yapılan kuşak terfi sınavında, haftanın 3 günü 4 aylık eğitime tabi tutulan 45 sporcu sınavı başarıyla tamamlayarak bir üst kuşağa terfi etti.

Sporcular hocalarından öğrendikleri teknikleri tatbik etmek isterken aynı zamanda teorik sorulara da cevap verdiler. Sınavda minik sporcular zaman zaman heyecanlandılar. Sporcular sınav öncesi antrenman yaparak velilere görsel bir şölen de sundular.

Başar´ın başkanlığını üstlendiği sınav komisyonunda Milli Hakemler Refik Yağdıran ve Zekai Demir ile Antrenörler Berkay Görgülü ve Serap Aydeniz görev aldı.

Etkinlikte sınavı izleyen öğrenci velilere yönelik bir konuşma yapan Başar, Taekwondo´nun çıplak el ve ayakla yapılan, ilk olarak Kore´de ortaya çıkan bir Uzakdoğu savunma sanatı ve sporu olduğunu belirtti.

4-14 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya´da düzenlenecek olan ve yaklaşık 50 ülkenin katılacağı Uluslararası Taekwondo şampiyonasına (Turkısh Open) 3 sporcu ile katılacaklarını belirten Başar, bu şampiyonadan madalya ile dönmek istediklerini ifade etti.

Başar, Taekwondo sporuna sağladığı destekten dolayı Saruhanlı Belediye Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´ya teşekkür etti.

Program, öğrencilerin teknik gösterileri ve günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 



Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 31.01.2017 16:48:07 1032 0
Tarih: 31.01.2017 16:48 Güncelleme: 31.01.2017 16:48
Haberi Sesli Oku