Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Saruhanlı Belediyespor dan Sezon Açılışı

Saruhanlı Belediyespor dan Sezon Açılışı

Saruhanlı Belediyespor 2014-2015 futbol sezonu ilk antrenmanını Saruhanlı Belediyesi şehir stadında yaptı.

Saruhanlı Belediyespor 2014-2015 futbol sezonu ilk antrenmanını Saruhanlı Belediyesi şehir stadında yaptı.

Teknik sorumlu Mutlu Çamlıyer nezaretinde yardımcıları Sertan Demirel ve Akif Taşçı yönetiminde 24 kişilik takım kadrosu ile antrenman maçı yapan Saruhanlı belediyespor da hedef zirve.

Bu sezon altyapıdan 8 oyuncuyu A takım kadrosuna kattıklarını ifade eden Çamlıyer,  Gördes Belediyespor dan Şerif’i transfer ettiklerini, Saruhanlı belediyespor olarak çalışmalarını haftada 4 gün belediye şehir stadında yapacak kaydetti.

İlk antrenmanda kulüp yöneticisi Vedat Yaralı, Saruhanlı Masterlar Derneği sözcüsü Murat Avcı ve antrenörü Ekrem Haras’ın takımı yanlız bırakmadığını dile getiren Mutlu Çamliyer, “Saruhanlı belediyespor olarak büyük bir aileyiz. Son 3 sezondur kıl payı finalleri kaçırıyoruz. Bunun yanında altyapı olarak büyük işler yapıyoruz. Amacımız Saruhanlımızı hak ettiği yerlere getirmek” dedi.
Çamlıyer, sözlerini şu ifadelerle son verdi; “gecen sezon Türkiye Şampiyonu olan Manisaspor akademik takımının bu sezon maçlarını Saruhanlı belediyesi şehir stadında oynayacak. Manisaspor bir tane başka Manisa spor yok. Bizde Saruhanlı belediyespor olarak kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz”

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor