SARUHANLI - 2014 Yılı geleneksel İzmir Minik Kramponlar turnuvasında Saruhanlı Belediyespor rüzgârı esiyor.

2001 grubunda Bucaspor’u 3-1, 2002 grubunda ise İzmir Yolspor’u 2-1 yenen takımlarının hedefinin finale kalmak olduğunu belirten Saruhanlı Belediyespor Sportif faaliyetler sorumlusu Mutlu Çamlıyer, 55 takımın 1200 sporcu ile İzmir Minik Kramponlar turnuvası bölgenin en büyük turnuvaları arasında geçtiğini söyledi.

Turnuva sonunda Beşiktaş Kulübü yaş grupları ile yapılacak müsabakanın tüm sporcuları heyecanlandırdığını anımsatan Çamlıyer, “Bütün profesyonel takımlar oyuncu izleme grupları müsabakaları izlediği turnuvada amaç yeni yetenekler keşfetme ve Türk Sporuna kazandırmak.” Dedi.

Çamlıyer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Saruhanlı belediye Spor olarak son derece keyifli bir turnuva içerisinde müsabakalarımıza devam ediyoruz. Amacımız Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak ve Saruhanlımızı Türkiye çapında en iyi şekilde temsil etmek. Müsabakalar sonunda da Beşiktaş Kulübünün altyapısı ile maç yapmak sporcularımız açısından çok güzel bir tecrübe olacak. Bu imkânları sağlayan başta Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’ya Kulüp Başkanımız Recep Çımat’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Her şey Büyük Saruhanlı için”



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 11.06.2014 17:54:54 1143 0
Tarih: 11.06.2014 17:54 Güncelleme: 11.06.2014 17:54
Haberi Sesli Oku