SARUHANLI - TSK tarafından hudutlarda güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak´ta başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" devam ediyor.

Saruhanlı Belediyesi de "Zeytin Dalı Harekatı"na destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´nın talimatıyla ilçenin dört bir yanını bayrak, afiş ve pankartlarla donattı.

"Kahraman askerlerimize Afrin harekatında başarılar dilerim. Allah ordumuzu muzaffer eylesin, Gazamız mübarek olsun" ifadelerinin yer aldığı afiş ve pankartlar Belediye binası başta olmak üzere ilçenin giriş-çıkış ve merkezi noktalarına asıldı.

Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada masum insanları katleden ve Türkiye´nin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalamayacaklarını vurgulayarak, Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekatı ile devam eden operasyonlarıyla Türkiye´nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini söyledi.

Afrin´in huzura kavuşacağı günlerin yakın olduğunu belirten Yaralı, "Kahraman Türk askerimiz o bölgede ki hainleri temizlemeye devam ediyor. Şanlı Ordumuz sınır namustur bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Bizler de kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla ilçemizi bayrağımız ve afişlerle donattık. Rabbim Türkiye ve Dünya´nın farklı bölgelerinde görev yapan tüm Kahraman Askerlerimizi korusun. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız" dedi.

Başkan Yaralı, Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit düşen Üsteğmen Oğuz Kaan Usta´ya, Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan´a ve Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı´ya Cenab-ı Allah´tan rahmet, yaralılara şifa dileğinde bulundu.



Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.01.2018 17:53:28 414 0

Tarih: 25.01.2018 17:53
Haberi Sesli Oku
12.04.2025 09:58:00