Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10872,6%1,78
  • DOLAR

    32,65% 0,30
  • EURO

    35,37% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2482,32% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3962,74% 0,00

Saruhanlı Belediyesi´nden Heybeli´ye Modern Meydan

Saruhanlı Belediyesi´nden Heybeli´ye Modern Meydan

Saruhanlı Belediyesi tarafından Heybeli mahallesinde inşaatına başlanan meydan çalışması hızla devam ediyor.

Saruhanlı Belediyesi tarafından Heybeli mahallesinde inşaatına başlanan meydan çalışması hızla devam ediyor.

Bu kapsamda Muhtarlık binasının karşısındaki alana, 3 adet pergole, çocuk oyun parkı ve süs havuzu kurularak modern bir meydan inşa edilecek.


Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kısa sürede tamamlanması planlanan yatırım Heybeli´ye hayırlı olmasını diledi.


Manisa´nın Büyükşehir olmasıyla mahalle statüsüne dönüşen köy ve beldelerde yatırım hamlesi başlattıklarını ifade eden Yaralı, bu kapsamda birçok mahallede olduğu gibi Heybeli mahallesinde de sosyal amaçlı bir tesis kuracaklarını dile getirerek şöyle dedi;


"Hayata geçireceğimiz yatırım ile Heybeli mahallemizin çehresi değişecek. Güzel bir tesis kuruyoruz. İçerisinde çocuklarımız için oyun parkı olacak. Mahalle sakinlerinin oturup vakit geçirebileceği pergoleli oturma alanları kurulacak. Meydanın ortasında süs havuzu yer alacak. Saruhanlı Belediyesi olarak hizmetlerimiz ilçemize bağlı 50 mahallenin tamamında eşit bir şekilde devam ediyor."


Heybeli Mahallesi Muhtarı Mustafa Erdönmez ve mahalle sakinleri ise yapılan hizmetler karşısında memnuniyetlerini ifade ederek, "Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı´ya teşekkür ederiz" diye konuştular.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor