Saruhanlı belediyesi yaptığı yazılı açıklamada, Yerel bazda yayın yapan bazı basın yayın kuruluşları tarafından, Saruhanlı Belediyesi bünyesinde yaşanan evrak usulsüzlükleri nedeniyle Manisa Valiliği tarafından yürütülen ön soruşturma kapsamında Saruhanlı Belediye Başkanı Sn. Dr. Hüseyin YARALI´nın muhakkik tarafından ifadesinin alındığı haberleri yapılmış olup ayrıca kamuoyu nezdinde belediye başkanının gözaltına alındığı yönünde dedikodular çıkartılmaya, toplum nezdinde ayrışmaya yönelik fitne ve fesat yayılmaya çalışıldığı duyumları alınmıştır.

Manisa Valiliği tarafından görevlendirilen bir kamu görevlisi dahil hiçbir kurum, kuruluş ve kişi tarafından Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Dr. Hüseyin YARALI´nın ifadesine başvurulmamıştır ve kendisi hakkında gözaltına alma, yakalama ya da farklı bir tedbirin uygulanması söz konusu değildir.

Hukuk ve mevzuatın emri gereği, yetkili ve görevli tüm kişi, kurum ve kuruluşların her türlü bilgi, belge ve muhtelif taleplerine ivedilikle cevap verileceğinin bilinmesinde yarar görülmektedir.

2019 yılının gerek mahalli gerekse de ulusal bazda önemi dikkate alındığında; gerçeğe aykırı beyan ve dedikoduların artarak devam edeceğini öngörmek zor olmamaktadır. Saruhanlılı Hemşehrilerimizin ve Saruhanlımıza gönül vermiş dostlarımızın, bu tür dedikodu ve fitneye yönelik beyanlara değer vermemesi gerektiği ve hukuka aykırı tüm davranışlara karşı hukuk zemininde gerekli başvuruların ivedilikle yapılacağının bilinmesi hususunu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Saruhanlı Belediye Başkanlığı

 



İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 29.07.2017 19:48:38 1409 0
Tarih: 29.07.2017 19:48 Güncelleme: 29.07.2017 19:48
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri