Saruhanlı Belediyesi, 11 ayın sultani mübarek Ramazan ayı nedeniyle ilçe merkezi ve mahallelerde Ramazan süresi boyunca toplam 20 bin kişiye iftar yemeği verecek.

 

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayına ulaşıldığını belirterek, vatandaşların Ramazan-ı şerifinin mübarek olmasını diledi.

 

Bu yıl Ramazan süresi boyunca mahallelerde iftar programları düzenleyeceklerini dile getiren Yaralı, Bayrama kadar 20 bin kişiye iftar yemeği verileceğini belirterek şunları kaydetti;

 

"İlçemize bağlı Belde statüsünden Mahalleye dönen Gümülceli, Koldere, Mütevelli, Halitpaşa, Alibeyli, Büyükbelen, Nuriye, İshakçelebi, Hacırahmanlı, Gökçeköy, Paşaköy, Dilek, Kumkuyucak ve ilçe merkezi olmak üzere 14 yerleşim yerinde iftar yemekleri düzenleyeceğiz. İlk iftarımız 23 Mayıs günü Gümülceli´den başladı. 25 Mayıs akşamı Mütevelli mahallemizde iftar soframızı kurduk. Allah kabul etsin. Son iftarımızı ise Saruhanlı ilçe merkezinde gerçekleştireceğiz. Ramazan boyunca toplam 20 bin kişiye iftar vermiş olacağız. Tüm vatandaşlarımızın Ramazanı mübarek, oruç ve duaları kabul olsun. Rabbim bizi hayırlısıyla Ramazan Bayramı´na da kavuştursun"

 

İslam coğrafyasının bu yıl Ramazan-ı Şerif´e, Kudüs´teki İsrail katliamlarıyla girdiğini ifade eden Yaralı, "Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara Allah´tan şifalar diliyorum. Bu vesileyle birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun derken, şimdiden 24 Haziran seçimlerinin de ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 



Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.05.2018 16:32:53 348 0

Tarih: 26.05.2018 16:32
Haberi Sesli Oku
8.07.2025 12:04:00