SARUHANLI/BÜYÜKBELEN - Saruhanlı Belediyesi ekipleri, ilçede iki gündür devam eden sağanak yağışın yol açtığı su baskını nedeniyle zarar gören Büyükbelen yolunu ve şarampolleri temizleyerek ulaşımın güvenli hale gelmesini sağladı. 

Saruhanlı Belediyesine ait greyder ve kepçe, Develi, Halitpaşa, Alibeyli, Heybeli ve Büyükbelen mahallelerinden geçen Saruhanlı, Gölmarmara ? Salihli bağlantı yolunda gerekli temizlik ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. 

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´nın talimatı ile bölgeye giden iş makineleri ve personeller, yaklaşık 40 kilometrelik bir mesafeyi kapsayan yol kenarında ki şarampolleri çift yönlü olarak temizledi. Yol üzerinde biriken toprak ve çamurlar ise kaldırıldı. 

Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, aşırı yağış nedeniyle belediye ekiplerinin büyük bölümünü süratle yol açma çalışmalarına yönlendirdiklerini kaydetti.

Bu çerçevede kapanan yolları hızlı bir şekilde ulaşıma açtıklarını ve vatandaşın mağdur olmasını önlediklerini belirten Yaralı, Saruhanlı´da iki gündür etkili olan ve halen devam eden yoğun yağışların sebep olduğu su taşkınlarına karşı Saruhanlı Kaymakamlığı, Saruhanlı Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma yürüttüğünü, gelen ihbarlara anında müdahale edilerek vatandaşların mağduriyeti giderilmeye çalışıldığını belirtti.



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 15.01.2019 14:12:55 0
Tarih: 15.01.2019 14:12 Güncelleme: 15.01.2019 14:12
Haberi Sesli Oku