Saruhanlı Belediyesi, Belediyenin düzenlediği Festival ve Programlarda görev alan Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya Ortaokulu Halk Oyunları ekibini Pamukkale´ye geziye götürdü.

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´nın talimatı ile düzenlenen gezi kapsamında Pamukkale travertenleri ve Hierapolis Antik kentini gezen öğrenciler Denizli´de keyifli bir gün geçirdi.

 

Başkan Yaralı, geziyle ilgili yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğin önemine değinerek ilçede bir çok kez geziler düzenlediklerini dile getirdi.

 

Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda Kıbrıs Gazilerini KKTC´ye, Mahalle Muhtarlarını Karadeniz´e gönderdiklerini belirten Yaralı, vatandaşlara yönelik Çanakkale´ye düzenledikleri gezilerin rutin olarak devam ettiğini kaydetti.

 

Bu kez de Pamukkale´ye bir gezi düzenlediklerini ifade eden Yaralı, "Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya Ortaokulumuzun halk oyunları ekibi, Belediyemizin düzenlediği etkinliklerde hiç bir karşılık beklemeden bir çok kez görev aldı. Bizde onlar için bir gezi düzenleyip çocuklarımızı ödüllendirmek istedik. Bu kapsamda öğrencilerimiz Pamukkale´ye gidip güzel bir gün geçirdiler" dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 29.11.2018 16:51:51 743 0
Tarih: 29.11.2018 16:51 Güncelleme: 29.11.2018 16:51
Haberi Sesli Oku