Saruhanlı Belediyesi, Çınaroba mahallesinin çehresini değiştirecek yatırımları hayata geçirmeye başladı. Bu kapsamda başlatılan cami bahçesindeki peyzaj çalışmaları devam ediyor. Kullanım süresi tamamlanan imam lojmanı ise yıkılarak yerine prefabrik lojman inşa edilecek. 

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Çınaroba mahallesini ziyaret ederek, Saruhanlı Belediyesi tarafından Çınaroba´da sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Çınaroba´da mahalle Muhtarı İsmail Petmez ve vatandaşlar tarafından karşılanan Yaralı, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra cami bahçesine geçerek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

"Hakkın Rızası, Halkın Memnuniyeti İçin Çalışıyoruz"

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları kaydetti; "Cami bahçesine yeni bir şadırvan, tuvalet, muhtarlık bürosu ve sağlık evi inşa ediyoruz. Ayrıca cami bahçesine, 2 adet pergole yerleştirilip peyzaj çalışması gerçekleştireceğiz . Öte yandan kullanım süresi tamamlanan imam lojmanını yıkıp yerine prefabrik lojman inşa edeceğiz.  Yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim için en önemli şey vatandaşlarımızın memnuniyetini, Allah´ın rızasını kazanmaktır.  İnşallah bundan sonraki süreçlerde de hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek."

Mahalle Muhtarı Petmez ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yaralı´ya teşekkür etti.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 18.04.2018 17:38:47 0
Tarih: 18.04.2018 17:38 Güncelleme: 18.04.2018 17:38
Haberi Sesli Oku