SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi 8´i ilçe merkezinde 42´si merkez dışında olmak üzere 890 km2 alana yayılmış 50 mahalleye ve 54 bin 260 nüfusa kesintisiz hizmet verebilmek için 230 personel ve 105 araçla hizmet veriyor. 

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, 2014 - 2019 dönemini kapsayan 5 yıllık görev süresi içinde personeliyle birlikte Saruhanlı için dev projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. 

Son 5 yıl içinde hayata geçirdikleri yatırımlar ile Saruhanlı ve mahallelerinin adeta çehresini değiştirdiklerini dile getiren Yaralı, 7´den yetmişe her kesime hitap eden yatırımlarıyla Belediye bütçesini en iyi ve en doğru şekilde yönetmeye çalıştıklarını kaydetti. 

Önceki dönemlerde İlçe merkezine sosyal tesisler, kültür merkezleri, otel ve spor sahaları kazandırdıklarını ifade eden Yaralı, bu dönemde ise bin 500 öğrenci kapasiteli Yüksekokul, Kapalı Spor Salonu, Taziye evi ve Pazaryeri gibi dev yatırımları hayata geçirdiklerini söyledi. 

Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle köy ve beldelerden mahalleye dönüşüp Belediyeden hizmet almaya başlayan yerleşim yerlerine de büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Yaralı, bu mahalleleri yatırımlarla donatarak yöre halkının hayallerini gerçekleştirdiklerini belirterek şunları kaydetti; 

"Son yıllarda ilçemiz genelinde 7 adet Sosyal ve Sportif Aktivite Merkezi, 13 halı saha, 6 düğün salonu, 5 yazlık düğün bahçesi, 11 mahallede meydan düzenlemesi, 12 mahallenin cami bahçesi ve çevresinde peyzaj çalışmaları, 7 mahallede çok amaçlı olarak kullanılabilecek kapalı pazaryeri, 5 mahallede kantar, 11 mahallede tarımsal ilaçlama makinesi dolum tesisi inşa ettik. Çok sayıda araç, iş makinesi satın aldık. Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verdik. Kısacası her kesime hitap eden yatırımlar ile halkımızın gönlünü kazanmaya gayret ettik."

Saruhanlı için büyük hedefleri daha olduğunu ifade eden Yaralı, önümüzdeki dönem temel ihtiyaçları karşılanmış bir Saruhanlı´yı inşa etmenin gayreti içinde olacağını söyledi.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.11.2018 12:12:54 988 0
Tarih: 23.11.2018 12:12 Güncelleme: 23.11.2018 12:12
Haberi Sesli Oku