Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10391,7%2,22
  • DOLAR

    32,30% -0,03
  • EURO

    35,09% 0,52
  • GRAM ALTIN

    2404,26% -0,44
  • Ç. ALTIN

    3864,82% -0,30

Saruhanlı Belediye Spor Taekwonducular da karne keyfi

Saruhanlı Belediye Spor Taekwonducular da karne keyfi

Saruhanlı Belediyespor minik taekwondocular karneleri ile antrenmana gelerek antrenörlerini mutluluğa boğdular. Çalışmalarını haftada 3 gün Saruhanlı Belediyesi yeni spor salonunda yapan taekwondocular ayrıca eğitim hayatlarında derslerde gösterdikleri ba

Saruhanlı Belediyespor minik taekwondocular karneleri ile antrenmana gelerek antrenörlerini mutluluğa boğdular. Çalışmalarını haftada 3 gün Saruhanlı Belediyesi yeni spor salonunda yapan taekwondocular ayrıca eğitim hayatlarında derslerde gösterdikleri başarı ile hem spor hem de eğitimin bir arada olabileceğinin göstergesi oldular.


Çalışmalar hakkında gazetecilere açıklama yapan Saruhanlı Belediyesi Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, çalışmalarda büyük emeği olan Süleyman Başar hoca ve minik taekwondoculara hem sporda bende eğitim hayatındaki göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik ettiğini söyledi.


Çamlıyer, şöyle dedi; ?Başta eğitim camiası ve ailelerimiz şunu artık bilmeleri lazım spor yapan çocuk ders çalışmaz spor yapanın dersleri kötüdür ilkel görüşü silmeleri lazım. Biz bunun maalesef savaşını veriyoruz. Aslında tam tersi spor yapan çocuk sağlıklı olur. Zinde olur. Güçlü olur. Tüm algıları açık olur. Bir işe başladığnda sonunu getirir, disiplinli olur. Taekwonducularımız karneleri ile umarım bazı eğitim camiasındaki bu ilkel görüşü birazcık olsun bitirmişizdir. Çocuklar geleceğimiz ve onların gülüşü için herşey yapılır, yapışacaktır. Bu anlamda bize desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimizi sunarım.?



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor