Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,42% 0,14
  • EURO

    34,58% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2381,56% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Saruhanlı Anadolubank Şubesi Çiftçilerle Buluştu

Saruhanlı Anadolubank Şubesi Çiftçilerle Buluştu

SARUHANLI - Anadolubank A.Ş Saruhanlı şubesi ?Anadolu´da Şenlik Var? etkinlikleri kapsamında Saruhanlı´da ki üreticilerle moral yemeğinde buluştu.

SARUHANLI - Anadolubank A.Ş Saruhanlı şubesi  ?Anadolu´da Şenlik Var? etkinlikleri kapsamında Saruhanlı´da ki üreticilerle moral yemeğinde buluştu.

Düzenlenen yemeğe, Anadolubank A.Ş Tarım bankacılığı bölüm başkanı İlhan Küçükahmetler, Anadolubank A.Ş Saruhanlı Şübe Müdürü Irmak Konyalıoğlu, Tarım Portföyleri Caner Kocaoğlu, Gökay Diriarın, Saruhanlı Ziraat Odası başkanı Aydoğan Okur, Ziraat Odası Yönetim kurulu, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Yemekte konuşan Tarım Bankacılığı bölüm başkanı İlhan Küçükahmetler, ? Saruhanlının ülke tarıma verdiği katkıdan bahsederek Anadolubank olarak her zaman çiftçinin yanında olduğunu söyledi. 

Şube Müdürü Irmak Konyalıoğlu ise, ? Banka çalışmaları olmasa bile kapılarının iyi günde kötü günde her zaman üreticiye kapılarının açık olduğunu belirtip şubelerine davet ederek geceye katılımları için teşekkür ederim Saruhanlılı çiftçinin bu yıl sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini farkında oldukları ı dile getiren Konyalığlu üreticiye her zaman destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Şube Müdürü Konyalıoğlu amaçlarının Anadolu bank personeli ile çiftçilerin bir araya gelerek hem dertlerinin dinlemesi olduğunu belirtti. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor