Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9774,49%0,17
  • DOLAR

    34,07% 0,02
  • EURO

    37,90% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2800,85% -0,06
  • Ç. ALTIN

    4589,57% 0,00

Saruhanlı Ak Kadınlar Referanduma Hazır

Saruhanlı Ak Kadınlar Referanduma Hazır

Ak Parti Saruhanlı İlçe Kadın Kolları yönetim ve yürütme toplantısı düzenledi.

SARUHANLI - Ak Parti Saruhanlı İlçe Kadın Kolları yönetim ve yürütme toplantısı düzenledi.
İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver başkanlığında gerçekleştirilen yönetim ve yürütme toplantısına, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetim kurulu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin ve İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Yeni kararların alındığı toplantıda, Saruhanlı AK kadınlar olarak olası bir referandum için istişareler yapıldı.
AK Perti Kadın Kolları İlçe Başkanı Medine Taştekin toplantının ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, toplantının kendileri için çak verimli geçtiğini kaydetti.
?EV EV, MAHALLE MAHALLE ANLATILACAK?
Taştekin, şöyle dedi; Saruhanlı Ak Kadınlar olarak olası bir referandum için hazırız ve ilk günkü aşkla coşkuyla çalışıyoruz. Bunu da il başkanımıza belirttik. Ülkemizin ve Milletimizin geleceğinde bir dönüm noktası olarak gördüğümüz Anayasa değişikliği ve olası referandum için bütün bunları sevgili vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. Bu konu parti meselesi değildir. Ancak ?usul ve üslup hatası? yapmamak için İl Kadın kolları yönetim kurulumuz ile birlikte çalışma usul ve esasları görüştüğümüz verimli bir toplantı geçekleştirdik. Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşundan bu yana görev almış eski-yeni tüm hanım kardeşlerimiz ile birlikte referandumda ev ev, mahalle mahalle gezerek Saruhanlı´da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.?



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor