Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Saruhan İnşaat'tan Spor Kulüplerine Destek

Saruhan İnşaat

SARUHANLI - Saruhan İnşaat'ın Sahibi ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zeki Bilgin, Saruhanlının Süper Amatör Küme takımlarından Mütevellispor'un ardında Saruhanlı Masterler Spor Kulübü ile Paşaköy Mahallesi Spor kulübü derneklerine futbolcuların

SARUHANLI - Saruhan İnşaat'ın Sahibi ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zeki Bilgin, Saruhanlının Süper Amatör Küme takımlarından Mütevellispor'un ardında Saruhanlı Masterler Spor Kulübü ile Paşaköy Mahallesi Spor kulübü derneklerine futbolcuların kullanması için forma ve yağmurluk hediye etti.

Malzeme destek törenine, Saruhanlı Masterler Takımı adına Teknik Direktör Murat avcı, Paşaköy Spor adına da   katıldı.

Törende konuşan Saruhan İnşaat sahibi Zeki Bilgin, kendisinin de geçmişte çok top koştuğunu ve spor kulüplerinin çeşitli kademelerinde gövevler aldığını ifade ederek, amatör futbolun zor koşullarda yapıldığını çok iyi bildiğini kaydetti.

Bilgin şöyle dedi; İmkânlarım dâhilinde ilçemizdeki amatör spor kulüplerine yardımda bulunmaya gayret ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Mütevellispor'a 20 adet yağmurluk ve 20 adet forma hediye ettik. Şu anda Saruhanlı Masterler takımız ile Paşaköyspor kulübümüze forma ve yağmurluk katkısı yapıyoruz. Sporcularımıza ilerleyen günlerde yemek ve maddi anlamda desteklerimizde sürecek.”

Saruhanlı Masterlerspor da   Zeki Bilgin'e örnek davranışından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Aynı şeklide diğer iş adamalarımızın ve esnaflarımızın da amatör spor kulüplerine yardımlarını bekliyoruz.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor