SARUHANLI - Saruhan İnşaat'ın Sahibi ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zeki Bilgin, Saruhanlının Süper Amatör Küme takımlarından Mütevellispor'un ardında Saruhanlı Masterler Spor Kulübü ile Paşaköy Mahallesi Spor kulübü derneklerine futbolcuların kullanması için forma ve yağmurluk hediye etti.

Malzeme destek törenine, Saruhanlı Masterler Takımı adına Teknik Direktör Murat avcı, Paşaköy Spor adına da   katıldı.

Törende konuşan Saruhan İnşaat sahibi Zeki Bilgin, kendisinin de geçmişte çok top koştuğunu ve spor kulüplerinin çeşitli kademelerinde gövevler aldığını ifade ederek, amatör futbolun zor koşullarda yapıldığını çok iyi bildiğini kaydetti.

Bilgin şöyle dedi; İmkânlarım dâhilinde ilçemizdeki amatör spor kulüplerine yardımda bulunmaya gayret ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Mütevellispor'a 20 adet yağmurluk ve 20 adet forma hediye ettik. Şu anda Saruhanlı Masterler takımız ile Paşaköyspor kulübümüze forma ve yağmurluk katkısı yapıyoruz. Sporcularımıza ilerleyen günlerde yemek ve maddi anlamda desteklerimizde sürecek.”

Saruhanlı Masterlerspor da   Zeki Bilgin'e örnek davranışından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Aynı şeklide diğer iş adamalarımızın ve esnaflarımızın da amatör spor kulüplerine yardımlarını bekliyoruz.



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.02.2015 17:18:10 1533 0

Tarih: 04.02.2015 17:18
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00