Anahtar Kelimeler: Saruhanı Öğrenci Karne Aldı

SARUHANLI - Saruhanlı´da 8 bin 47 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Neval Yaralı Milli Egemenlik Eğitim Kurumunda karne dağıtım törenine katılarak öğrencilere karnelerini verdi. 

Kaymakam Yalınalp, İlçe genelinde 52 okulda 8 Bin 47 öğrenciye 536 öğretmenin eğitim verdiğini belirtti.

Öğrencilerin tatili boyunca dinlenmelerini ve kitap okumaları tavsiye eden Yalınalp, ?Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çeşitli nedenlerle başarısız olan öğrencilerimizin de çalışarak başarılı olacaklarına inanıyor ve üzülmemelerini istiyorum. Yorucu bir eğitim öğretim yılının sonuna geldik ve hepiniz dinlenmeyi hak ettiniz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim. Ama yaz tatiline girdik diye gevşeyip çalışmayı ve kendimizi geliştirmeyi bırakmayacağız. Yaz tatili 3 ay boyunca hiçbir şey yapmadan yatarak vaktimizi boşa harcayacağımız bir tatil değildir. Tabii ki dinleneceğiz ailemizle tatile, gezmeye gideceğiz ama bir taraftan da kitap okumaya devam edeceğiz. Kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Öğrenme sadece okulda olmaz, tatil yaparken de birçok şey öğrenebiliriz. Kendimize yararlı faaliyetlere katılabiliriz? şeklinde konuştu.

Karne dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, İlçe Müftüsü Muhammed Koçak, ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Umut Özdemir, Ali Osman Çoşkun, katıldı.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 15.06.2019 15:05:25 0
Tarih: 15.06.2019 15:05 Güncelleme: 15.06.2019 15:05
Haberi Sesli Oku