Tarih: 18.09.2012 17:46

Sarıkız'da Hüseyin Göksu Dönemi

Facebook Twitter Linked-in

SARIKIZ’DA ZAFER HÜSEYİN GÖKSU’NUN

 

SARUHANLI - Sarıkız Sulama Birliği Başkanlığını Develi köyü muhtarı Hüseyin Göksu kazandı. 6 adayın yarıştığı ve 46 delegenin oy kullandığı seçimde en yakın rakibini 8 oy farkla geride bırakan Göksu, Sarıkız’ın yeni Başkanı seçildi.

 

Sarıkız Sulama Birliği’nin 5. dönem Başkanlık seçimi, Birlik meclisi toplantı salonunda yapıldı. Birliğin en yaşlı üyesi Ramazan Doburlu’nun (66) Başkanlığı’nda toplanan Birlik Meclisi, Birliğin yeni başkanını seçti.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan seçimlerde il olarak Katip üye seçimi yapıldı. Açık oylama ile yapılan seçimde Ömer Görhan ve Cavit Kavuklu, oy birliğiyle Katip üyeliğe seçildi.

 

Daha sonra Birlik Başkanlığı seçimine geçildi. Oy kullanma işlemi başlamadan önce adaylar, kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı ve yapacakları icraatları anlattı.

 

Daha sonra seçime geçildi. 46 meclis üyesinin oy kullandığı seçimin sonucunda adaylardan Develi Köyü Muhtarı Hüseyin Göksu 17 oy alarak Birlik Başkanı seçildi. Diğer adaylardan Arif Göral 9, Hakan Ulak 8, Hasan Filiz 5, Ünal Tosun 5, Arif Eker 1 oy aldı. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.

 

Başkan Göksu, seçimden sonra üyelerin tebriklerini kabul etti. Bu seçimde aday olmayacağını daha önceden açıklayan Birliğin eski Başkanı Halim Akyılmaz, Birliğin yeni Başkanı Göksu’yu tebrik ederek görevine başarılar diledi.

 

Göksu, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, “Allah nasip etti, bu göreve seçildim. Bende tüm Birlik üyesi arkadaşlarıma en iyi hizmeti vereceğim. Saruhanlı için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —