SARUHANLI - Sarıkız Sulama Birliği Başkanı Alp Serdar Tuğsal, su taşkını nedeniyle zarar veren tahliye kanalında temizlik çalışmaları devam ediyor.

Başkan Tuğsal Kardelen Gazetesine yaptığı açıklamada, ?Ekiplerimiz, Kış aylarında gelen yağmur suları ile Rusubat oluşmasından dolayı arazilere su taşkını sonucu zarar veren Adiloba Mh - Saruhanlı Merkez Yolu 2. hat genişletme çalışmasını ve Ana Kanal Lütfiye, Nuriye Mahalleri hatını temizlik çalışmalarını yürütmekte. Biz de bu gün burada ekiplerimize yön vererek iyi bir temizlik çalışması sağlamayı amaçlıyoruz.? Dedi.

Bu amaçla bizlere destek sağlayan DSİ´ye, Büyükşehir Belediyesine ve Saruhanlı Belediyesine bölgemizde yaptığı ve bize verdikleri desteklerden dolayı Kurumum adına teşekkür ediyorum.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 6.01.2018 16:48:30 774 0
Tarih: 06.01.2018 16:48 Güncelleme: 06.01.2018 16:48
Haberi Sesli Oku