SARIGÖL - Sarıgöl ilçesinde yaşayan Pervin Bacak, tek gözünün enfeksiyon kapması nedeniyle yolda yürümekte zorluk çeken yavru sokak köpeğini veterinerde tedavi ettirip, güvenli bir ortama alınması amacıyla belediye ekiplerine teslim etti. 
Sarıgöl´de bir banka şubesinde çalışan Pervin Bacak, işe giderken yolda yürüme güçlüğü çeken bir yavru sokak köpeğine rastladı. Kucağına aldığı sokak köpeğinin önce karnını doyuran Bacak, köpeğin bir gözünün de görmediğini fark edince tedavi ettirmek amacıyla veterinere götürdü. Serbest Veteriner Hekim Taner Kıllı tarafından muayene edilen köpeğin bir gözünün enfeksiyon sebebiyle kapandığı belirlendi. Köpeğin gözünün tekrar açılabilmesi için ilaç tedavisine başlanırken, köpeğin koruma altına alınması amacıyla da belediye ekiplerine haber verildi. Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz tarafından alınan yavru köpeğin tedavisine, belediyenin veteriner hekiminin gözetiminde devam edileceği bildirildi. Duyarlı davranışıyla tüm insanlığa örnek olan hayvan sever Pervin Bacak, "İş yerime sabah giderken yolda görme engelli küçük köpek yavrusunu fark ettim. Yanıma aldım ve önce karnını doyurdum. Ardından veteriner hekime götürüp tedavi ettirdim. Sağolsun zabıta personelimiz de geldi ve bakımını üstlenmek üzere köpeğimizi teslim aldı" dedi. 
Sahipsiz yavru sokak köpeğini teslim alan Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz ise, "Pervin hanıma duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. Kendi imkanlarıyla özel veterinere baktırmış tedavisini yaptırmış. Biz de belediye veterinerimizin denetiminde tedavisine devam edeceğiz. Bakımını yapacağız" diye konuştu.



Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

Saruhanlılı Çocuklara Hareket Ve Antrenman Eğitimi

KÜTAHYA DOMANİÇLİLER BALIK EKMEĞE DOYDU

Kontrolden çıkan otomobil refüje ve bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Gülşah Durbay için kentin dört bir yanında lokma hayrı yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 9.05.2018 08:18:02 640 0
Tarih: 09.05.2018 08:18 Güncelleme: 09.05.2018 08:18
Haberi Sesli Oku