Anahtar Kelimeler: Sarıgöl Toplu Katılım

MANİSA/SARIGÖL - Sarıgöl ilçesinde düzenlenen "Adım, adım 2023 anlatma ve aydınlatma" programında Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) katılan 50 üyeye rozet takıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyeleri Ali Uçak ve Mehmet Ödevli’den oluşan MHP Heyeti Sarıgöl’ü ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, basın mensupları ve Sarıgöllüler programa yoğun ilgi gösterdi. Yapılan konuşmalardan sonra başta CHP ve İP’ten istifa ederekler olmak üzere MHP’ye katılan 50 kişiye toplu katılım töreni yapıldı. Katılım töreninden sonra MHP’ye hizmetlerinden dolayı bazı partililere plaket verildi.

Programa MHP Gurup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Genel Başkan Baş danışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyeleri Ali Uçak, Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, Sarıgöl MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP Manisa KAÇEP Başkanı Neşe Meteler Töz, MHP Sarıgöl Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya Öztürk ile muhtarlar, sivil toplum teşkilatları temsilcileri, Sarılgöllüler  katıldı.



Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 8.03.2022 14:37:00 1925 0

Tarih: 08.03.2022 14:37
Haberi Sesli Oku
27.06.2025 16:47:00