Anahtar Kelimeler: SARIGÖL BASKINI

SARIGÖL - Sarıgöl ilçesinin Bahadırlar Mahallesi´nde saat 19.00 sıralarında başlayan şiddetli yağmur sel baskınlarına neden oldu. 
İlçeye bağlı Bahadırlar Mahallesi içerisinden geçmekte olan derenin taşması sonucu mahalleyi su bastı. Kesin zararın sabah belli olacağı belirtildi. Evler sular altında kalırken, iki hayvan damı sel nedeniyle yıkıldı. Sel basan mahalleye Sarıgöl Belediyesi kepçeler yönlendirdi. Belediye ekipleri çalışmalarına devam ederken, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yaptığı açıklamada, "Sel baskını haberini alır almaz ekiplerimizi Bahadırlar Mahallesi´ne yönlendirdik. Mahallede iki hayvan damının yıkıldığını, evlere ve sokaklara sel bastığını öğrendik. Hayatın normale dönmesi için ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam edecekler. Sarıgöl çevre kurutma kanalına bile çok miktarda sel suyu akmaya başladı" dedi.
Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık da mahalleye giderek, vatandaşlarla görüştü, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Işık yaptığı açıklamada, "Mahallemizde bir büyükbaş ve iki küçükbaş hayvanın telef olduğu ancak doğrulanmadığı, bir damın yıkıldığını, üzüm bağlarına suların bastığını, kuru üzümleri sel sularının götürdüğünü belirledik. Ancak gerçek sabahleyin ortaya çıkar. Belediye çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.



5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 21.09.2015 09:29:33 443 0
Tarih: 21.09.2015 09:29 Güncelleme: 21.09.2015 09:29
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri