SARIGÖL - Sarıgöl ilçesinde atık su arıtma tesisinin Çanakçı Mahallesinde yapılacağı öğrenildi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 2012 yılında Bağlıca Mahallesine yapılması planlanan ancak mahalle halkının karşı çıkması nedeniyle hayata geçirilemeyen atık su arıtma tesisinin kendisinin de mahallesi olan Çanakçı Mahallesine yapılacağını açıkladı.
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Atık Su Arıtma Tesisi kurulması için kendi mahallesi olan Çanakçı Mahallesinde Muhtar Ramazan Yeşil ve mahalle halkı ile bir araya gelerek, atık su tesisinin çevreye zararlı olmadığını anlatarak mahalle halkını ikna etti.
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yaptığı açıklamada atık su tesislerinin kısa zamanda hayata geçeceğini ifade ederek, "2012 yılında projesi hazırlanan Gediz Havzasını çevre kirliliğinden kurtaracak olan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi Çanakçı Mahallesinde hayata geçiyor. Çanakçı Halkına Atık Su Arıtma Tesisinin amacını, faydasını ve bu topraklara olan kazancını bizzat anlattım. Mahallemden olumlu sonuçlar aldım. Bu nedenle de kendi mahalle halkıma teşekkür ederim." dedi. 
Başkan Selçuk, Sarıgöl Atık Su Arıtma Tesisi için önümüzdeki günlerde İller Bankasından bir ekibin Çanakçı Mahallesine gelerek sondaj çalışmalarına başlayacaklarını ardından hemen ihalesinin yapılarak atık su arıtma tesislerine hayata geçireceklerini belirtti.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 5.12.2015 14:54:15 319 0

Tarih: 05.12.2015 14:54
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00