MANİSA/SARIGÖL - MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl ilçesinde hayata geçirdiği 30 Milyon TL yatırım bedelli Atıksu Arıtma Tesisinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Tamamlandığında günlük 2 bin 800 metreküp evsel atıksu arıtabilecek kapasiteye sahip olacak olan tesisin, planlanan tarihten önce bitirilmesi hedefleniyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Atıksu Arıtma Tesisi olmayan ilçe kalmayacak hedefi ile Atıksu Arıtma Tesisleri yatırımlarını hızla sürdürüyor. İdarenin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde tamamlanacak, bunu takiben tesiste teknik donanım işleri başlayacak.

17 mahalle ile Alaşehir’in Yeşilyurt mahallesi faydalanacak

Sarıgöl’ün tüm nüfusunun, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesi ve civardaki 17 mahallenin de faydalanacağı tesisin inşaat çalışmalarında son aşamalara gelindi. Gediz’in temizlenmesinde büyük öneme sahip olacak ve günlük 2 bin 800 metreküp evsel atıksu arıtabilecek kapasiteye sahip tesisin, planlanan tarihten önce bitirilmesi hedefleniyor.

“Sarıgöle büyük bir yatırım

Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu ile Sarıgöl ilçemizde hayata geçireceğimiz Atıksu Arıtma Tesisinde inşaat çalışmalarında artık son aşamalardayız. Bunu takiben, son teknolojik donanım işlerine başlanacak. Sorunsuz bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz sözleşmedeki süresinden daha önce bitirerek çevreci yatırımımızı bir an önce işletmeye almak” dedi.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 11.04.2022 15:18:00 890 0
Tarih: 11.04.2022 15:18 Güncelleme: 11.04.2022 15:18
Haberi Sesli Oku