Saruhanlı ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi´nde 45 yıl önce döşenmiş ve ekonomik ömrünü tamamlamış 2 bin 800 metrelik isale hattını yenileme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan altyapı ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Saruhanlı´nın Sarıçam Mahallesi´nde doğal kaynak suyundan içme suyu deposuna gelen içme suyu isale hattında yenileme çalışmasına başlandı. 45 yıl önce döşenmiş 2 bin 800 metrelik hat, MASKİ ekiplerinin yürüttüğü çalışma ile sağlıklı hale getirilecek. Vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için çalışmalarını sürdüren MASKİ, hattaki kaçak sorununu da çözerek su israfının da önüne geçilecek.

?MASKİ her derde deva?

MASKİ sayesinde sağlıklı ve nitelikli suya kavuşacaklarını dile getiren Sarıçam Mahalle Muhtarı Osman Kabaklıoğlu, ?Dağdan gelen kaynak suyumuzun isale hattı yıllardır gözardı edildi. Borular iyice eski ve yıpranmıştı. Suyumuzu korkarak kullanıyorduk. 45 yıllık su sorunumuza MASKİ ile çözüm bulabildik. Taleplerimize kayıtsız kalmayarak mahallemizde isale hattı çalışmalarına başladılar. Kaynaktan depoya kadar olan içme suyu hattımız komple yenileniyor. Hem eski hem de sürekli arıza çıkaran içme suyu hattından kurtularak yenilenen hat ile birlikte mahallemiz daha sağlıklı ve daha kaliteli suya kavuşacağız. MASKİ´nin çalışmaları her derde deva oluyor. Sağolsunlar bizlere de el uzatıp sorunlarımızı çözümlemeye geldiler. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a çok teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz? dedi.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.03.2018 19:59:41 626 0
Tarih: 20.03.2018 19:59 Güncelleme: 20.03.2018 19:59
Haberi Sesli Oku