Tarih: 27.08.2021 12:05

Sarıçam, MASKİ ile Alt ve Üstyapı Dönüşümünü Yaşıyor

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Saruhanlı ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesini ziyaret etti. Daire Başkanı Emir, 7,5 kilometrelik kanalizasyon ile 6 kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladıklarını, 45 bin metrekarelik üstyapı işinin ise devam ettiğini belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı mahalleleri sağlıklı alt ve üstyapıya kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı’nın Sarıçam Mahallesinde yürütülen çalışmaları Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir de yerinde inceledi. Mahallede 7,5 kilometrelik kanalizasyon ve 6 kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. 45 bin metrekarelik üstyapı işinin devam ettiği mahallede 2 adet fosseptik imalatı da yapıldı. Yeni nesil uzaktan okumalı sayaçların montajına ise devam ediliyor. 6 milyon 800 bin lira yatırım ile hayata geçirilen çalışmalar tamamlandığında Sarıçam’da dönüşümü yaşayacak.

“İşlerimiz çok güzel gidiyor”

Mahalle Muhtarı Osman Kabaklıoğlu, “İşlerimiz çok güzel gidiyor. Hiçbir aksilik olmadı. Mahalle sakinleri memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —