Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10657%-0,18
  • DOLAR

    32,17% 0,14
  • EURO

    35,01% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2423,35% -0,23
  • Ç. ALTIN

    3917,37% 0,00

Sancaklıiğdecik MASKİ ile Değişimi Yaşadı

Sancaklıiğdecik MASKİ ile Değişimi Yaşadı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla Manisa’yı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmeye devam ediyor.

ŞEHZADELER - MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 mahalle projesi kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesinde 3 bin 250 metre içme suyu, 2 bin metre kanalizasyon hattı çalışmalarının ardından 10 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmasını tamamlayarak mahallenin modern bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla Manisa’yı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 154 mahalle projesi ile Şehzadeler ilçesi Sancaklıiğdecik Mahallesinde alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Ekipler, 3 bin 250 metre içme suyu, 2 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanarak mahallelinin hizmetine sunuldu. Yapılan çalışma ile mahalle modern bir görünüm kazandı.

“Mahallemiz modern bir hale geldi”

Sancaklıiğdecik Mahalle Muhtarı Arif Kurtoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyesinden aldığımız hizmetlerden çok memnunuz. Mahallemizin içme suyu sorununa son noktayı koydu. Alt yapı ve üst yapı sorunları ile sık sık karşılaştığımız mahallemiz şuan bambaşka bir görünüm kazanarak modern bir hale geldi. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemizin tüm ihtiyaçları giderildi. Alt yapıdan tutunda üst yapıya kadar her şey yenilendi. Şahsım ve mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor