Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON SPORCUYA BAŞKAN ÇELİK’

SARUHANLI - Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü olarak ülkemize büyük sevinç yaşatan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Atakan Delikan’ı ağırlayarak, genç sporcuyu altınla ödüllendirdi. 

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Atakan Delikan, 65 ülkeden 850 sporcunun katıldığı Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla Dünya üçüncüsü olarak ülkemize ve Şehzadelere büyük sevinç yaşattı.  Şampiyon sporcuyu,  Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik de Şehzadeler Belediyesi’nde ağırlayarak altınla ödüllendirdi.  Şampiyon sporcuya ziyareti sırasında Muaythai Federasyon Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, Muaythai İl Temsilcisi Mustafa Ören, Muaythai Antrenörü Yasin Çiftçi, Şehzadeler Belediye Spor Kulübü Antrenörü Kaan Levent, Ulusal Muaythai Hakemi Abdulvahit Alagöz ve Muaythai Ege Bölge Koordinatörü Ediz Barış da eşlik etti.  Elde ettiği büyük başarı nedeniyle genç sporcuyu tebrik eden ve çeyrek altınla ödüllendiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcumuz Atakan Delikan kardeşimizi elde ettiği büyük başarı nedeniyle tebrik ediyorum. Genç kardeşimiz bizlere, ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştır.  Sporcumuzun yetişmesinde emeği geçen Muaythai As Başkanı Şakir Bayramoğlu’na, Muaythai Manisa Temsilcimiz Ediz Barış’a Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e,  Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetici ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Genç kardeşimize başarılarının devamını diliyorum. ” dedi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Şehzadeler Muaythai Eğitim Merkezi’nde antrenmanlarını sürdüren Şehzadeli sporcu Atakan Delikan daha önce yapılan İl, Bölge, Türkiye ve Milli Takım seçmelerinde zorlu onlarca rakibini geride bırakarak birinci olmuş; 28 Eylül – 06 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda da aralarında İsrail, Cezayir, Sri Lanka, Özbekistan, Lübnan, Irak ve Rusya’nın da bulunduğu 65 ülkeden 850 sporcunun katıldığı şampiyonada kategorisinde Dünya üçüncüsü olarak,  bayrağımızı göndere çektirmişti.



TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.10.2019 15:51:00 718 0

Tarih: 09.10.2019 15:51
Haberi Sesli Oku
16.04.2025 14:19:00