Anahtar Kelimeler: Salihli Sorunu Çözülüyor

SALİHLİ - Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Ziyarette, Durasıllı Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan rampa ile çöplerin taşınmaya başlaması konusunda istişarelerde bulunuldu. Zeki Kayda, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğüne 50 yıllık bir sorunun çözüme kavuşmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum” dedi.

Her geçen gün büyüyen ve nüfusu hızla artan Salihli’nin 50 yıllık çöp sorununu çözebilmek adına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu sorunu hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilmek için Durasıllı Mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan rampa ile Salihli’nin evsel atıklarını Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’ne taşımaya başladı. Çöp aktarma istasyonuna her gün gelen 30 tonluk tırlar, ilçede toplanan çöpleri alarak Alaşehir ilçesine bağlı Killik Mahallesi’ndeki trenle taşıma organizasyonuna ulaştırılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe ve yetkili personel, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz ve Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün de hazır bulundu.

Gaffar Okkan Mahallesi’ndeki vahşi depolama alanı rehabilite ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Gaffar Okkan Mahallesi’nde bulunan eski vahşi depolama alanındaki çöpleri kaldırdı, rehabilite çalışmaları da devam ediyor. Daire Başkanı Adem Gökçe, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Salihli ilçemizin en büyük sorunu haline gelen çöp problemini ortadan kaldırmak adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde birçok çalışma yapıldı. Belirlenen noktaların engellenmesine rağmen Durasıllı Mahallemizdeki şantiye alanımızda rampa kurduk ve faaliyete geçirdik. Gaffar Okkan Mahallesi’ndeki eski vahşi depolama alanını da rehabilite ediyoruz. Artık bu bölgedeki vatandaşlarımız olsun, tüm Salihlili vatandaşlarımız olsun rahat bir nefes alacaklar. Çöp sorununu çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

“Salihli’nin çöp sorunu bitiyor”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Salihli’nin kanayan yarası çöp sorununu çözmek adına büyük mücadele verdiğini belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “İlçemizin 50 yıllık çöp sorununu ortadan kaldırabilmek adına büyük mücadele veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Durasıllı Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait şantiyede rampa faaliyete geçirildi. Çöp aktarma istasyonuna gelen 30 tonluk tırlar ilçemizde toplanan çöpleri alarak Büyükşehir Belediyesinin Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisine aktarıyor. Güzel şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Salihli Belediyesi ziyaretinin ardından Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü de ziyaret etti.



Jandarmadan kaçak kazı yapan 10 kişiye suçüstü

Tedavi gören polis memuru hayatını kaybetti

Okul alışverişinde çocuk sağlığına dikkat

İntihar gibi ölüm! Dalgınlığı hayatına mâl oldu

Çaltepe’de Kaynak Suyu Gölete Dönüştü!

Başkan Cıllı, Çarşı Esnaflarıyla Kahvaltıda Buluştu

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Şüpheli ölüm: Bahçe katında ceset bulundu

15 yaşındaki çocuk başından vurulmuş halde bulundu

Saruhanlı Belediyespor Muaythai'de madalyalara ambargo koydu

Alaşehir'i duvar resimleriyle anlattı

Mütevellispor'da Rıdvan Türküler dönemi

3 gündür devam eden yangının şiddeti havadan görüntülendi

Av sezonu başladı, İzmir Balık Hali bereketle doldu

Uzman çavuşun otobüs geç geldi diye silah çektiği anlar kamerada

Zafer Bayramı coşkusu futbol turnuvasıyla taçlandı

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 4.10.2022 10:07:00 3576 0

Tarih: 04.10.2022 10:07 Güncelleme: 04.10.2022 10:07
Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri
1.09.2025 18:18:00