SALİHLİ - Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesine üye 10 Kıbrıs gazisi ile 3 belediye meclis üyesini ve bir başkan yardımcısını düzenlenen törenle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´ne uğurladı. 
Kıbrıs Barış Harekatında görev alan muharip gazileri, gazi unvanı aldıkları yavru vatan Kıbrıs´a belediye hizmet binasında düzenlenen törenle uğurlandı. Törende konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda ?Gazilerimiz için düzenlediğimiz Kıbrıs gezimizin bugün 3. turunu gerçekleştiriyoruz. Bundan 44 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatına katılıp gazi olarak dönen hemşerilerimizin tekrar yavru vatanı görmesi için imkân sağlıyoruz. Tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hayatta olmayanlara Allah´tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı uzun ömür diliyorum. Hepinize iyi yolculuklar" dedi. Konuşmanın ardından Başkan Kayda tarafından Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu´na KKTC´deki şehitliklerimize bırakılmak üzere bir Türk bayrağı ve bir avuç vatan toprağı teslim edildi. 
Türk bayrağı ve bir avuç vatan toprağını teslim alan Başkan Yardımcısı Karaoğlu, emanetlerin yerine ulaşacağını söyledi.



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.05.2018 16:44:33 0
Tarih: 14.05.2018 16:44 Güncelleme: 14.05.2018 16:44
Haberi Sesli Oku