Anahtar Kelimeler: Salihli ' tuzdan

Salihli'de tuzdan şifa
Salihli ilçesinde hizmete açılan tuz terapi odası, nefes ve deri yoluyla bulaşan birçok hastalığa şifa arayan bölge halkının adresi olacak. Manisa’da ilk olma özelliği taşıyan tuz odasında, doğal olarak yaklaşık 2 ton doğal tuz kullanıldı.
“Duvarlar doğal tuzla kaplandı”
Tuz terapi odasını Manisa’da ilk kez Salihli ilçesinde hizmete açan iş kadını Semiha Madan, “14 metrekarelik tuz terapi odası Çankırı’daki tuz mağaralarından çıkan 2 tonluk doğal tuzlarla kaplandı. Havaya çok ince öğütülmüş tuz zerrecikleri püskürtülerek mikro kliması sağlanan odada solunum yolu ile alınan terapi yöntemidir. Tuz odasında yüzde 40-50 oranında nem bulunurken, sıcaklık ise 20-24 derece arasındadır. Bir seans yaklaşık 40 dakikadır. Astım, bronşit, nefes darlığı, egzama, sinüzit, yorgunluk, stres gibi hastalıkları olanlar tuz terapi odasından faydalanabilecek” dedi.
“Çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor”
Tuz terapi odasının yanı sıra kreş odalarının da yer aldığını anlatan Madan, “Tuz terapi odası, Türkiye'de yaygın olmayan ama faydası saymakla bitmeyen bir şifalı odadır. Çocukları da düşünerek tuz odasından onların da faydalanması için eğlenceli hala getirdim. Çocukların seans boyunca zaman geçirebileceği eğlenceli bir ortam oluşturdum. Stres azaltıcı ve rahatlatıcı etkisi olan tuz terapisinin cildin toksinlerden arınarak yenilenmesine katkısı olmaktadır” şeklinde konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 15.04.2023 16:49:00 1359 0
Tarih: 15.04.2023 16:49 Güncelleme: 15.04.2023 16:49
Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri