Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Salihli´de doğalgaz için resmi süreç başlatıldı

Salihli´de doğalgaz için resmi süreç başlatıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçeye doğalgaz getirilmesi konusunda başlatılan çalışmaların sonuca ulaştığını belirterek Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu´nun (EPDK) 6777-2 sayılı Kurul Kararı ile Salihli´nin doğalgaz dağıtım bölgesi kapsamına alınd

SALİHLİ - Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçeye doğalgaz getirilmesi konusunda başlatılan çalışmaların sonuca ulaştığını belirterek Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu´nun (EPDK) 6777-2 sayılı Kurul Kararı ile Salihli´nin doğalgaz dağıtım bölgesi kapsamına alındığını müjdeledi. 
Salihli´ye doğalgazın gelmesi için Belediye Meclisini Kasım ayında olağanüstü toplantıya çağıran Belediye Başkanı Zeki Kayda, mecliste oybirliği ile alınan yetki çerçevesinde Aksa Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.´ye başvuru yapılarak resmi sürecin başlatıldığını ve EPDK tarafından da başvurunun onaylandığını ifade etti. 
Salihli için hayati önem taşıyan doğalgazın ilçeye getirilmesi noktasında 2 yıldır başlattıkları çalışmaların artık sonuca ulaştığını vurgulayan Başkan Kayda, "Şehrimizin büyümesi ve gelişmesi için doğalgaz mutlaka Salihli´ye gelmelidir. Doğalgaz, Salihli´de sanayimizin gelişmesi açısından büyük önem taşıyor. İlçemizde görülen hava kirliliğinin önlenerek insanlarımızın temiz ve sağlıklı bir yaşam alanına kavuşmaları noktasında doğalgazın Salihli´ye bir an önce gelmesi için üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik. Bu konuda, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor