Tarih: 28.11.2022 12:07

Salihli ilçesine bağlı Ortaköy mahallesinde içme suyu hattında 400 metrelik yön değiştirme çalışması yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Ortaköy mahallesinde içme suyu hattında 400 metrelik yön değiştirme çalışması yaptı. Muhtar İhsan İlhan, “Vatandaşın en önemli ihtiyacı olan su konusunda MASKİ Genel Müdürlüğünün ekipleri gayet iyi çalışıyor” ifadelerini kullandı.  

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşlara daha sağlıklı altyapı sistemleri sunmak adına yoğun mesaisini sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’nde içme suyu hattında yön değiştirme çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında 400 metrelik bir bölümde deplase uygulandı. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Tuğrul Kacar, mahalle muhtarı İhsan İlhan da takip etti.

Muhtar İhsan İlhan,  “Sıkıntı giderildi”

Mahalle muhtarı İhsan İlhan, “Mahallemizdeki içme suyu hattının bir bölümünde zamanla deformasyondan dolayı sürekli arıza meydana geliyordu. MASKİ ekiplerine bildirdikten sonra hızlı bir şekilde hattın yönü değiştirildi. Bunlar önemli çalışmalar. Vatandaşın en önemli ihtiyacı olan su konusunda MASKİ Genel Müdürlüğünün ekipleri gayet iyi çalışıyor. Memnun kaldık. Sıkıntı giderildi. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —