SARUHANLI - İlimiz Salihli İlçesinde, devlet - hayırsever işbirliği ile yapımı gerçekleştirilecek olan “Fatma- Akif Ceylan Anaokulu Yapımı İş Birliği Protokolü” Vali Karadeniz’in katılımı ile imzalandı.

2021 Yılı Temel Eğitim Yapım Programı kapsamında, Salihli İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde yapılması planlanan 8 derslikli anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli 10.000 m² arsa üzerine devlet-hayırsever işbirliği ile yapılacak.

Hayırseverin talebi üzerine "Fatma-Akif Ceylan Anaokulu" ismi verilecek olan anaokulu inşaatı (duvarlar, çatı ve bahçe duvarı dahil) protokol gereğince hayırsever Prof. Dr. Veli Kemal Ceylan tarafından yaptırılacak, kalan kısımlar ise Milli Eğitim Bakanlığınca tamamlanacak.

Valilik Brifing Salonunda gerçekleştirilen imza töreninde Salihli Kaymakamı M. Kamil Sağlam, hayırsever vatandaşa teşekkür ederken, pandemi sebebiyle törene katılamayan hayırsever Prof. Dr. Veli Kemal Ceylan’ın Vekili Avukat Mesut Ceylan da anaokulunun ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Fatma ve Akif Ceylan’a rahmet dileklerini ileterek konuşmasına başlayan ve bu hayrı Prof. Dr. Veli Kemal Ceylan’ın anne ve babası adına yaptırıyor olmasının anlamlı olduğunu söyleyen Vali Yaşar Karadeniz, Manisa adına hayırsevere teşekkür dileklerini iletti.

Manisa’da hayırseverler tarafından yapılacak olan bağışlara ilişkin bu hafta 3 protokol olduğunu söyleyen Vali Karadeniz “Bugün imzalayacağımız bu ilk protokol ile Salihli İlçemiz müstakil bir anaokuluna kavuşmuş olacak. Bu önemli bir hizmet, çünkü eğitim-öğretim sürecimizde ilk aşama olan anasınıflarında alınan eğitim, gençlerimizin ve çocuklarımızın daha sonraki eğitim aşamalarında belirleyici bir etkiye sahip. Bu durum eğitim bilimcilerinde vurguladığı bir husus. Böyle güzel bir hayır yaptıkları için hayırseverimize teşekkür ediyor, yapılan hayırların yerini bulmasını temenni ediyorum” dedi.

Valilik Brifing Salonunda Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirilen imza törenine, Salihli Kaymakamı M. Kamil Sağlam, İl Milli Eğitim Müdür V. Tufan Çelik, Salihli İlçe Millî Eğitim Müdürü İsa Dilek ve Hayırsever Prof. Dr. Veli Kemal Ceylan’ın Vekili Avukat Mesut Ceylan katıldı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.05.2021 12:33:00 0
Tarih: 07.05.2021 12:33 Güncelleme: 07.05.2021 12:33
Haberi Sesli Oku