SALİHLİ - Okullar Arası Yıldız Kız Voleybol müsabakalarında tüm rakiplerini yenen Salihli Namık Kemal Ortaokulu Manisa şampiyonu oldu. 
Salihli´deki maçlarda tüm rakiplerini yenerek ilçe birincisi olan Salihli Namık Kemal Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı, Alaşehir´de oynanan çeyrek final maçlarından sonra, Manisa´da oynanan final grubu karşılaşmalarında da rakiplerini yenerek, adını Manisa Şampiyonu olarak yazdırdı.
Yıldız Kız Voleybol Takımı´nın elde etmiş olduğu bu başarının kendilerini son derece gururlandırdığını ifade eden Okul Müdürü İbrahim Karakaya ?Manisa ilini ve okulumuzu Türkiye müsabakaları boyunca çok daha ilerilere taşımak istiyoruz. Namık Kemal olarak sadece sosyal faaliyetlerde değil, akademik anlamda da okulumuzu yukarılara taşımak istiyoruz ve bunun içinde çalışıyoruz. Büyük kızlarımızın almış olduğu bu başarıların küçük kız ve erkek takımlarımızın da yakalaması için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda da kupalarla okulumuza geleceğiz. Bu başarıda emeği geçen okulun tüm personeline teşekkür ediyorum." dedi.
İlkokulu okuduğu okulda yıllar sonra Beden Öğretmeni olarak gelip Manisa Şampiyonu olmanın çok gurur verici olduğunu vurgulayan Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıç ise ?Bu başarı ekip çalışmasının bir ürünüdür. Bize destek olan tüm herkese teşekkür ediyorum. Salihli Belediyespor altyapı antrenörlerinin de bu başarıda katkıları çok fazladır. Hüseyin Kurt, Hasan Gören ve Nigar Koç´a gösterdikleri gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.



KOLDERE MİLLİ EGEMENLİK PARKI YENİLENİYOR

İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

MİCHAELA ASTRO EŞREF RÜYA İLE SEKTÖRE EFSANE İKİLİ GELİYOR

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.01.2017 08:53:45 782 0
Tarih: 24.01.2017 08:53 Güncelleme: 24.01.2017 08:53
Haberi Sesli Oku